Bluebro

El EBRO es el río más largo de España. Con sus 930Km desde Fontibre hasta el mar Mediterráneo, recorre 7 comunidades autónomas (Cantabria, Castilla y León, La Rioja, País Vasco, Navarra, Aragón y Catalunya).

Una fuente de vida. Un vínculo entre comunidades. Un espacio de gran Biodiversidad. Un entorno fantástico pero delicado. Un foco de impactos positivos y negativos. Un ecosistema que hay que cuidar y gestionar.

Un documental sobre la historia, el presente y el futuro del río, contado desde esta aventura.

Albert Bosch

Vaig tenir el plaer de conèixer a l’Albert Bosch gràcies a l’Oliver Vallés que ens va presentar i va insistir que volia que fes el documental de l’Aventura que estava preparant a l’Antàrtida, la trobada va ser sorprenent perquè l’Albert és tot energia, em va traspassar la seva vitalitat i vaig veure la viabilitat del projecte i sortiria un bon documental, la idea era tornar a fer la gesta d’Amundsen cent anys després: dues persones farien el mateix recorregut amb esquís (1.144 km) i procurarien arribar al pol sud el mateix dia que ho va fer l’explorador noruec. El tercer dia de expedició, quan només havien recorregut 30 km, una tormenta els va enganxar i van haver de canviar el plantejament. No us vull fer spoiler, per tant millor que vegeu el documental que está ple d’energia, bones vibracions i és ple de la natura més insòlita que hi ha al planeta.

Us passo una bio perquè sapigueu més d’aquests home tant especial, el text l’he tret de la seva web.

És un personatge amb una llarga trajectòria com Aventurer, Emprenedor i Escriptor.

Entre moltes altres aventures, ha creuat l’Antàrtida sense assistència des de la costa fins al Pol Sud (1.152Km. – 98% en solitari); ha completat el projecte ‘7 Cims’ (Escalar la muntanya més alta de cada continent, amb l’Everest com a punt final); ha participat en 9 Dakars (2 en moto i 7 en cotxe), on l’any 2015 es va convertir en el primer pilot de la història en participar amb un cotxe sense gasolina (100% elèctric); és corredor habitual d’Ultra Maratons, i ha fet més de 100 curses o reptes de diferents disciplines d’esports extrems.

És emprenedor des dels 26 anys, i el 2004 va fundar INVERGROUP, com a plataforma per a gestionar i promoure projectes en l’àmbit de l’energia i el medi ambient.

En les dues vessants ha aconseguit alguns èxits destacats, però també acumula un gran nombre de fracassos que ell accepta amb orgull i que formen part inseparable de la seva trajectòria vital.

Li agrada plantejar-se grans reptes, preparar-se a fons per aconseguir-los, i organitzar tot el projecte per a obtenir el millor resultat tant en la part de repte esportiu, com a nivell professional o personal, i sempre amb un compromís sincer de sostenibilitat i obtenció de resultats, sensibilització o difusió d’actituds de lideratge responsable i de respecte cap al medi ambient.

L’Albert va néixer el 1966 a Sant Joan de les Abadesses (Girona). L’aventura més gran: família amb 3 fills. Va estudiar Ciències Empresarials i M.B.A. a E.S.A.D.E.

2.304.400 pasos

Este documental sigue la gran aventura realizada en uno de los lugares más remotos y extremos del planeta. Una expedición integrada por Albert Bosch y Carles Gel cruza la Antártida desde la costa, y en total autosuficiencia, para conmemorar el centenario de la conquista del Polo Sur. La aventura se intensifica cuando tras un imprevisto Carlos debe abandonar habiendo recorrido tan sólo 30 de los 1.145 km. previstos. En este momento Albert lleva la experiencia al límite afrontando el reto solo.