Una Comedia Española

Realización de todo el material audiovisual de la obra de teatro Una Comedia Española de Yasmina Reza, dirigida por Silvia Munt y protagonizada por Ramón Madaula.

Adossats

23 de abril. Sant Jordi. Una urbanización de casas adosadas en el Vallès Occidental. El día se alarga, empieza el buen tiempo. Los vecinos salen a arreglar el jardín, a labrar el huerto, a comer fuera. Una familia de clase media catalana se encuentra en el jardín de la casa de Jordi y Carmen. El padre de Jordi -el abuelo- se llama Jordi; el hijo de Jordi -el sobrino- también se llama Jordi. Tres generaciones de Jordis celebran juntos el día del patrón de Cataluña.

Ramon Madaula

El primer cop que vam treballar amb el Ramón va ser en el curtmetratge que vam produir per a l’any Gaudí 2002. Gaudí-Güell, un projecte Comú és una pel·lícula de 22 minuts de durada que explica la relació que van tenir el mecenes i l’arquitecte des de la seva juventud fins al final dels seus dies i era complement a la vista al Palau Güell “la vida a palau” on encara, avui en dia, es segueix projectant. Compta amb l’explendit treball de Ramon Madaula i Abel Folk que interpreten arquitecte i mecenes respectivament amb el guió de Francesc Orteu.

Des de llavors fins als nostres dies ens hem anat trobant i he realitzat diferents treballs on ell, també, ha estat autor e interpret.