Josep Sucarrats

Josep Sucarrats condueix la tertúlia de la Setmana del Vi Català amb Gemma Urgell (responsable de comunicació de l’Incavi), Toni Cruces (Secretari de l’Associació Vinicola Catalana) i Xavi Ayala (somelier i copropietari Lo Bistró-Mollerusa)

Josep Sucarrats des del 2006, dirigeix la revista gastronòmica Cuina, que és líder en el seu sector a Catalunya, i també col·labora o ha col·laborat en diversos altres mitjans, com les revistes SàpiensDescobrir Catalunya i Time Out Barcelona, el diari AraCatalunya RàdioCOM RàdioTV3BTV, el blog gastronomistas.com, etc.[1] Ha estat professor a la Universitat de Vic. Ha escrit en col·laboració un parell de guies de viatges dedicades a les repúbliques bàltiques (2005) i a Budapest (2008), el llibre Oli. Un luxe del rebost d’Olesa de Montserrat (2009), del que en fou coordinador, i sobretot els llibres Històries de la Barcelona gormanda (2014, amb Sergi Martín)[2] i Teoria i pràctica del vermut (2015, amb Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín), amb el que ha contribuït a la recuperació del vermut com la beguda dels aperitius a Catalunya que ha estat sempre.[3]

Trabajos donde ha participado este/a artista o personalidad

Semana del vino catalán TV

 

Realización en directo por streaming con motivo de la Setmana del vi català que, debido a las restricciones de la pandemia, se creó un canal de televisión con emisión diaria durante la semana del 9 al 13 de noviembre en todas las redes sociales donde trataban todo tipo de contenidos relacionados con…

 

Videos donde ha trabajado este/a artista o personalidad