Ramon Madaula

El primer cop que vam treballar amb el Ramón va ser en el curtmetratge que vam produir per a l’any Gaudí 2002. Gaudí-Güell, un projecte Comú és una pel·lícula de 22 minuts de durada que explica la relació que van tenir el mecenes i l’arquitecte des de la seva juventud fins al final dels seus dies i era complement a la vista al Palau Güell «la vida a palau» on encara, avui en dia, es segueix projectant. Compta amb l’explendit treball de Ramon Madaula i Abel Folk que interpreten arquitecte i mecenes respectivament amb el guió de Francesc Orteu.

Des de llavors fins als nostres dies ens hem anat trobant i he realitzat diferents treballs on ell, també, ha estat autor e interpret.

Trabajos donde ha participado este/a artista o personalidad

Gaudí-Güell, un projecte comú

 

En 1878, en la Exposición Universal de París, se presentó una vitrina, hecha por Gaudí por encargo del comerciante de guantes Esteve Comella, que fue galardonada con la medalla de plata. Eusebi Güell quedó impresionado al verla y, ya en Barcelona, ​​pidió que le presentaran el autor de aquella marav…

 

Adossats

 

23 de abril. Sant Jordi. Una urbanización de casas adosadas en el Vallès Occidental. El día se alarga, empieza el buen tiempo. Los vecinos salen a arreglar el jardín, a labrar el huerto, a comer fuera. Una familia de clase media catalana se encuentra en el jardín de la casa de Jordi y Carmen.

 

Videos donde ha trabajado este/a artista o personalidad