Ruth Troyano

Ruth Troyano té una experiència àmplia en mitjans i gabinets de comunicació. Ha treballat de redactora a la Cadena SER-Ràdio Reus, ha estat cap de comunicació i cap de gabinet de la Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona i tècnica de coordinació de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona.

Els dos darrers anys ha compaginat els dos mons que més l’apassionen: el del vi i la gastronomia amb el de la comunicació i les xarxes socials. Ha continuat exercint de periodista com a freelance i ha cursat un màster de Planificació i Gestió de l’Enoturisme coorganitzat per la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de la Rioja.

Actualment continua formant-se i ampliant els seus coneixements amb els estudis de sommelier a la URV i segueix, com sempre, “aprenent dels altres i amb els altres”.

Ha participat conduïnt la Tertúlia de la Setmana del Vi Català TV  enfrontant la temàtica “Enoturisme amb covid: repte, oportunitats i solucions”; amb Ariadna Ribas, Brand Manager de Turisme Enogastronòmic de l’Agència Catalana de Turisme; Núria Sala, Directora d’Enoturisme Penedès; Marta Casas, Responsable de la Ruta del Vi DO Empordà.

Trabajos donde ha participado este/a artista o personalidad

Semana del vino catalán TV

 

Realización en directo por streaming con motivo de la Setmana del vi català que, debido a las restricciones de la pandemia, se creó un canal de televisión con emisión diaria durante la semana del 9 al 13 de noviembre en todas las redes sociales donde trataban todo tipo de contenidos relacionados con…

 

Videos donde ha trabajado este/a artista o personalidad