El santuari de vaques al rodatge d’Xtrems

 

Durant el rodatge de Xtrems, la nostra primera pel·lícula, vam tenir un parell de dies de rodatge en una granja de vaques, tot una excursió prop de Guissona a una alqueria plena de vaques que simulava la casa d’un dels personatges. Teníem unes quantes escenes a la banda de la vaques, que per això vam ser, i la gran sorpresa la vam tenir quan Pol Turrents, el nostre director de foto, va decidir col·locar un reflector amb un trípode dins de l’estable.

Què va passar? Doncs una cosa inaudita, totes les vaques, absolutament totes es van posar al voltant de l’estendard i van començar a mugir a l’uníson com fent una cerimònia mística idolatrant el tòtem que acabàvem de plantar. Ens vam quedar sense vaques de figuració i, el pitjor, era impossible rodar amb so directe. En treure el trípode amb reflector van empitjorar encara més les coses ja que la vaques van ser darrere de l’elèctric i van quedar totes en direcció contrària a l’orientació del pla que teníem preparat fer.

Canvi de plans, vam anar a rodar a una altra localització a l’espera que els pobres animals es tranquil·litzessin i gràcies a l’agilitat creativa de Pol rodem sense llum perquè la nostra “figuració” posés tranquil·les davant dels nostres actors i càmeres.

 

Vídeo relacionado con la anecdota

Personaje/s relacionado/s con la anecdota