Xtrems materials extres

Xtrems és una pel·lícula basada en fets reals sobre les addiccions a l’alcohol i substancies estupefaents que vàrem rodar el 2008 amb l’únic objectiu d’ajudar a la gent que s’hi ha trobat en problemes semblants, i amb el clar missatge que l’addicció, si un vol, té solució. La trama del film neix de les converses que varen tenir els actors amb els testimonis que havien d’interpretar. Aquí teniu resumides les converses que van tenir els actors amb els seus testimonis, que com ho fem a la pel·lícula conserven l’anonimat i són els propis actors que li posen rostre, tot el que parlen ho vam utilitzar com inspiració en el rodatge. Si voleu veure la pel·lícula la trobareu a la plataforma Filmin, us passo l’enllaç. https://www.filmin.es/pelicula/xtrems

Xtrems

Xtrems és una pel·lícula que ens endinsa en el món de l’addicció de persones, que aparentment porten una vida normal, i amagen una addicció a l’alcohol i les drogues. Basada en històries reals i rodada en working-progress: els testimonis participen en el rodatge explicant als actors com han de fer les escenes que interpreten les seves vides.

Xtrems és una pel·lícula que la podríem qualificar com un documental ficcionat o com una ficció molt ben documentada amb un objectiu clar, el de conscienciar que l’addicció és una malaltia que té solució.

Va obtenir 11 nominacions als Premis Gaudí i ha estat seleccionada i projectada en un munt de països i festivals.