Roger Berruenzo

Interpeta a Saïd

Estudiant de disseny gràfic, abandona els seus estudis per a dedicar-se plenament a la interpretació de teatre musical a l’escola Coco Comín.
L’any 2008 debuta als escenaris amb el musical “Què, el nou musical” al Teatre Coliseum de Barcelona. Durant el 2009 es nominat als Premios Gran Vía del Teatro Musical com a millor jove revelació, interpreta a Mario Postigo en la gira del musical “Hoy no me puedo levantar” i en aquest mateix any, comença el rodatge a la sèrie de televisió “Aguila Roja” i co-protagonitza l’obra “El fascinant noi que treia la llengua mentre feia manualitats” amb Albert Espinosa.
Va ser el protagonista de “Cop de Rock” de Dagoll Dagom al Teatre Victoria i va participar en el musical “La festa salvatge” al Teatre Gaudí. Va ser “Gastón” en la gira del musical “la Bella y la Bestia” l’any 2013.

Trabajos donde ha participado este/a artista o personalidad

Mar i cel – 40 años – campaña publicidad y viral

 

Realització de l’espot de l’obra i una acció viral on els actors van fer accions sorpresa al metro i en un centre comercial on acabaven interpretant amb una gran orquestra dels temes principals de el musical. Acció que va tenir molta repercussió en els mitjans de comunicació i un èxit de públic que…

 

Videos donde ha trabajado este/a artista o personalidad