Xavi Lite

Interpreta a Hassen.

Format musicalment a l’Escola de Música Moderna de Badalona, i com a actor a diferents escoles de Barcelona i amb mestres com Xavier Gratacós, Alejandro Catalan, Bob McAndrew, entre d’altres. Postgraduat en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre i especialista en tècniques de veu i respiració, matèria que estudia a l’Institut del Teatre, a l’Escola de Patologia del Llenguatge de Barcelona, i diplomant-se en Chi- Kung.
En la seva àmplia carrera professional, trobem treballs destacats en teatre com “Amants” guanyadora del premi MAX a millor musical nacional l’any 2004, “Hermanos de sangre” (2004) o “Fuenteovejuna” al TNC. A la petita pantalla l’hem pogut veure en series tan rellevants com “Gran Nord”, “Maitena , estados alterados”, “Gavilanes”, i un llarg etc. amb més de 50 títols.

Trabajos donde ha participado este/a artista o personalidad

Mar i cel – 40 años – campaña publicidad y viral

 

Realització de l’espot de l’obra i una acció viral on els actors van fer accions sorpresa al metro i en un centre comercial on acabaven interpretant amb una gran orquestra dels temes principals de el musical. Acció que va tenir molta repercussió en els mitjans de comunicació i un èxit de públic que…

 

Videos donde ha trabajado este/a artista o personalidad