Llargmetratges

El Crèdit

Versió en català de l’adaptació audiovisual de l’èxit teatral de Jordi Galceran, producció de La Villarroel exhibit a Barcelona durant dues temporades i a Madrid, en una producció en castellà, durant tres temporades seguides, amb gran acollida per part del públic i de la crítica. La “TV movie” continua sent una història rocambolesca, surrealista i impregnada de sentit de l’humor, que enganxa des del primer minut. El repartiment d’”El crèdit” està encapçalat per Jordi Bosch, que n’és el protagonista juntament amb Pere Ponce. Àngels Gonyalons, Agnès Busquets, Abel Folk, Albert Salazar i Carla Schilt completaran el repartiment del telefilm, interpretant aquells personatges dels quals es parlava en la peça teatral, però que no hi apareixien. Nominada als Premis Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió.

El Crédito (pendent d’estrena)

Adaptació audiovisual de l’èxit teatral de Jordi Galceran, producció de La Villarroel exhibit a Barcelona durant dues temporades i a Madrid, en una producció en castellà, durant tres temporades seguides, amb gran acollida per part del públic i de la crítica. La “TV movie” continua sent una història rocambolesca, surrealista i impregnada de sentit de l’humor, que enganxa des del primer minut. El repartiment d’”El crèdit” està encapçalat per Jordi Bosch, que n’és el protagonista juntament amb Pere Ponce. Àngels Gonyalons, Agnès Busquets, Abel Folk, Albert Salazar i Carla Schilt completaran el repartiment del telefilm, interpretant aquells personatges dels quals es parlava en la peça teatral, però que no hi apareixien.

Desclassificats

Basada en la obra de teatro de Pere Riera, autor del texto y de la adaptación cinematográfica, junto con Abel Folk la película dirigimos para la televisión este thriller político producido por Televisión de Cataluña y Focus Audiovisuales con la participación de animales Films. Ganadora de 4 premios Remi (Remi especial del Jurado, Remi a la dirección de arte Josep Massager, Remi a la mejor actriz Emma Vilarasau y Remi al mejor montaje Joan Riedweg) en el prestigioso y uno de los más antiguos festivales de cine de EE.UU. el International Houston Film Festival. Una prestigiosa periodista se enfrenta al reto más importante de su carrera: el Presidente del Gobierno se ha visto presuntamente implicado en un asunto aberrante y ella lo ha | …

Xtrems

Xtrems és una pel·lícula que ens endinsa en el món de l’addicció de persones, que aparentment porten una vida normal, i amagen una addicció a l’alcohol i les drogues. Basada en històries reals i rodada en working-progress: els testimonis participen en el rodatge explicant als actors com han de fer les escenes que interpreten les seves vides. Xtrems és una pel·lícula que la podríem qualificar com un documental ficcionat o com una ficció molt ben documentada amb un objectiu clar, el de conscienciar que l’addicció és una malaltia que té solució. Va obtenir 11 nominacions als Premis Gaudí i ha estat seleccionada i projectada en un munt de països i festivals.