Teatre | Espectacles

LA CUBANA Un viatge del “no res” al 2021

Realització de tots els vídeos de l’exposició.

Escape Room

Realització de l’obra de teatre dirigida per Joel Joan i escrita per Joel Joan i Hector Claramunt, un èxit sense precedents i un espectacle ple d’humor i sorpreses inesperada. Una producció d’Arriska per a Televisió de Catalunya.

El Pare de la Núvia

Realització de l’obra de teatre El Pare de la Núvia, escrita per Joel Joan i Héctor Claramunt, dirigida per Joel Joan i interpretada per Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreñoa, Oriol Casals, Josep Sobrevals y Sergi Vallés. Producció Focus Audiovisual. Estrenada a TV3 el dia 9 de setembre i va ser líder obtenint una quota de share de l’15’6% i una audiència acumulada de 790.000 espectadors. En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal. Endut per l’emoció, | …

#PuertasAbiertas

En aquest treball he realitzat tots els continguts audiovisuals que estan presents en tot l’espectacle. París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El transport públic no funciona. Enfront al col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seves cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta es troba amb un jove que l’enfronta als seus prejudicis. Què passa quan la por s’obre pas en les nostres vides? Des de l’exterior arriben els laments d’una ciutat ferida. A l’interior se succeeixen els silencis, les confessions, la tendresa inesperada i, també, les mentides. Massa mentides.

A l’altre barri

Realització de l’obra de teatre “A l’altre barri” de Laia Alsina ferrer, interpretada per Mercè Martínez i David Marcè, produïda per Focus Audiovisual per al programa “La quarta paret” de TVE Catalunya

Sandra

Realització de l’obra de teatre Sandra de Daniela Freixas interpretada per Josep Julien i Elena Tarrats i produïda per Focus Audiovisual per al programa “La Quarta Paret” de TVE Catalunya.

Un dia qualsevol

Realització per a televisió de l’obra de teatre Un Dia Qualsevol d’Oriol Tarrazón una producció d’Antonietes Teatre amb Focus Audiovisuals per a Televisió de Catalunya. Imma Colomer, Annabel Castan, Pep Ferrer i Quimet Pla interpreten una comèdia que va sobre els problemes de la tercera en clau d’humor. Un crit de llibertat, un al·legat contra la fatalitat de fer-se vell. Una obra en clau de comèdia que incideix en el tema de la vellesa, les seves limitacions i el paper de les persones de la tercera edat en la societat del present. Una comèdia crepuscular i lluminosa que, a partir del que tenim davant del nas, ens ensenya allò que no som capaços de veure. O que fem veure que | …

Una Comedia Española

Realització de tot el material audiovisual de l’obra de teatre Una Comèdia Espanyola de Yasmina Reza, dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Ramón Madaula.

Adossats

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases aparellades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme.

Fes-la Brillant | Catalunya aixeca el teló

Vídeo promocional del teatre català amb la intervenció de totes les companyies que feien espectacle la temporada del 20013/14. Fes-la Brillant és una adaptació de Joan Vives de la famosa cançó Always Look on the Bright Side of Life on cada companyia interpreta un fragment. El resultat final és la participació de més de 300 coneguts actors i una gran promoció del teatre que es fa a Catalunya.