Teatre | Espectacles

#PuertasAbiertas

En aquest treball he realitzat tots els continguts audiovisuals que estan presents en tot l’espectacle. París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El transport públic no funciona. Enfront al col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seves cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta es troba amb un jove que l’enfronta als seus prejudicis. Què passa quan la por s’obre pas en les nostres vides? Des de l’exterior arriben els laments d’una ciutat ferida. A l’interior se succeeixen els silencis, les confessions, la tendresa inesperada i, també, les mentides. Massa mentides.

Un dia qualsevol

Realització per a televisió de l’obra de teatre d’Oriol Tarrasón, interpretada per Imma Colomer, Pep Ferre, Quimet Pla i Immabel Castán

Una Comedia Española

Realització de tot el material audiovisual de l’obra de teatre Una Comèdia Espanyola de Yasmina Reza, dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Ramón Madaula.

Adossats

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases aparellades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme.

Fes-la Brillant | Catalunya aixeca el teló

Vídeo promocional del teatre català amb la intervenció de totes les companyies que feien espectacle la temporada del 20013/14. Fes-la Brillant és una adaptació de Joan Vives de la famosa cançó Always Look on the Bright Side of Life on cada companyia interpreta un fragment. El resultat final és la participació de més de 300 coneguts actors i una gran promoció del teatre que es fa a Catalunya.