TELEVISIÓ

Escape Room

Realització de l’obra de teatre dirigida per Joel Joan i escrita per Joel Joan i Hector Claramunt, un èxit sense precedents i un espectacle ple d’humor i sorpreses inesperada. Una producció d’Arriska per a Televisió de Catalunya.

El Pare de la Núvia

Realització de l’obra de teatre El Pare de la Núvia, escrita per Joel Joan i Héctor Claramunt, dirigida per Joel Joan i interpretada per Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreñoa, Oriol Casals, Josep Sobrevals y Sergi Vallés. Producció Focus Audiovisual. Estrenada a TV3 el dia 9 de setembre i va ser líder obtenint una quota de share de l’15’6% i una audiència acumulada de 790.000 espectadors. En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal. Endut per l’emoció, | …

A l’altre barri

Realització de l’obra de teatre “A l’altre barri” de Laia Alsina ferrer, interpretada per Mercè Martínez i David Marcè, produïda per Focus Audiovisual per al programa “La quarta paret” de TVE Catalunya

Sandra

Realització de l’obra de teatre Sandra de Daniela Freixas interpretada per Josep Julien i Elena Tarrats i produïda per Focus Audiovisual per al programa “La Quarta Paret” de TVE Catalunya.

Un dia qualsevol

Realització per a televisió de l’obra de teatre Un Dia Qualsevol d’Oriol Tarrazón una producció d’Antonietes Teatre amb Focus Audiovisuals per a Televisió de Catalunya. Imma Colomer, Annabel Castan, Pep Ferrer i Quimet Pla interpreten una comèdia que va sobre els problemes de la tercera en clau d’humor. Un crit de llibertat, un al·legat contra la fatalitat de fer-se vell. Una obra en clau de comèdia que incideix en el tema de la vellesa, les seves limitacions i el paper de les persones de la tercera edat en la societat del present. Una comèdia crepuscular i lluminosa que, a partir del que tenim davant del nas, ens ensenya allò que no som capaços de veure. O que fem veure que | …

El Crèdit

Versió en català de l’adaptació audiovisual de l’èxit teatral de Jordi Galceran, producció de La Villarroel exhibit a Barcelona durant dues temporades i a Madrid, en una producció en castellà, durant tres temporades seguides, amb gran acollida per part del públic i de la crítica. La “TV movie” continua sent una història rocambolesca, surrealista i impregnada de sentit de l’humor, que enganxa des del primer minut. El repartiment d’”El crèdit” està encapçalat per Jordi Bosch, que n’és el protagonista juntament amb Pere Ponce. Àngels Gonyalons, Agnès Busquets, Abel Folk, Albert Salazar i Carla Schilt completaran el repartiment del telefilm, interpretant aquells personatges dels quals es parlava en la peça teatral, però que no hi apareixien. Nominada als Premis Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió.

Adossats

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases aparellades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme.

El Crédito (pendent d’estrena)

Adaptació audiovisual de l’èxit teatral de Jordi Galceran, producció de La Villarroel exhibit a Barcelona durant dues temporades i a Madrid, en una producció en castellà, durant tres temporades seguides, amb gran acollida per part del públic i de la crítica. La “TV movie” continua sent una història rocambolesca, surrealista i impregnada de sentit de l’humor, que enganxa des del primer minut. El repartiment d’”El crèdit” està encapçalat per Jordi Bosch, que n’és el protagonista juntament amb Pere Ponce. Àngels Gonyalons, Agnès Busquets, Abel Folk, Albert Salazar i Carla Schilt completaran el repartiment del telefilm, interpretant aquells personatges dels quals es parlava en la peça teatral, però que no hi apareixien.

Desclassificats

Basada en la obra de teatro de Pere Riera, autor del texto y de la adaptación cinematográfica, junto con Abel Folk la película dirigimos para la televisión este thriller político producido por Televisión de Cataluña y Focus Audiovisuales con la participación de animales Films. Ganadora de 4 premios Remi (Remi especial del Jurado, Remi a la dirección de arte Josep Massager, Remi a la mejor actriz Emma Vilarasau y Remi al mejor montaje Joan Riedweg) en el prestigioso y uno de los más antiguos festivales de cine de EE.UU. el International Houston Film Festival. Una prestigiosa periodista se enfrenta al reto más importante de su carrera: el Presidente del Gobierno se ha visto presuntamente implicado en un asunto aberrante y ella lo ha | …

2.304.400 pasos

Este documental sigue la gran aventura realizada en uno de los lugares más remotos y extremos del planeta. Una expedición integrada por Albert Bosch y Carles Gel cruza la Antártida desde la costa, y en total autosuficiencia, para conmemorar el centenario de la conquista del Polo Sur. La aventura se intensifica cuando tras un imprevisto Carlos debe abandonar habiendo recorrido tan sólo 30 de los 1.145 km. previstos. En este momento Albert lleva la experiencia al límite afrontando el reto solo. Documental disponible en FILMINCAT

Fes-la Brillant | Catalunya aixeca el teló

Vídeo promocional del teatre català amb la intervenció de totes les companyies que feien espectacle la temporada del 20013/14. Fes-la Brillant és una adaptació de Joan Vives de la famosa cançó Always Look on the Bright Side of Life on cada companyia interpreta un fragment. El resultat final és la participació de més de 300 coneguts actors i una gran promoció del teatre que es fa a Catalunya.

Capçaleres per als Mundials de Natació de Barcelona

Realització de les capçaleres de televisió per als Mundials de Natació de Barcelona 2013 (15th Fina World Championships) amb A Punt la pospo i en col·laboració amb Pol Turrents que va fer una excel·lent direcció de fotografia. Un treball rodat al CAR de Sant Cugat amb esportistes d’elit i com és obvi una minuciosa postproducció d’imatge.

Catalunya Aixeca el teló TNC

Direcció de l’espectacle Catalunya Aixeca el Teló i realització de tots els continguts audiovisuals presentador per Mag Lari i Mònica Pérez i amb la participació de més de 400 actors de tot l’elenc català. La proposta era fer en un mateix xou un mapping, un lipdub i una flashmov amb la participació de tot el públic assistent. Va ser retransmès en directe per TV3 obtenint un resultat d’audiència excepcional.

Objectiu Pastorets

Objectiu Pastorets va ser un programa concurs emès a TV3 durant el nadal que homenatjava el teatre amateur i totes aquelles associacions de Catalunya que representen “els Pastorets”, una funció de tradició centenària que any rere any es representen per tots els teatres de país. Després d’un divertit càsting, es van seleccionar els afortunats actors que havien de passar tot un seguit de cursos realitzats per grans professionals en els estudis de televisió de TV3, després dels preparatius i assajos hauran de fer una representació davant el públic i un jurat que seleccionarien els millors per representar “Els Pastorets de la S. XX”.

¿De què va?

Programa d’humor que presentava les pel·lícules que s’emetien a TV3 dirigit per en Carles Capdevila. Era el primer experiment abans que es fes l’APM, amb l’estil inconfusible que caracteritzava en Carles feia una presentació en clau d’humor de la pel·lícula que passarien després del TN, amb la veu del “Capde” (així és com es feia dir) i mostrant fragments del film barrejats amb clips divertits extret de les xarxes i d’altres cadenes de la competència, provocava divertits interrogants que donaven més ganes de quedar-te davant del televisor per veure-la. Va ser una Join-Adventure més que varem tenir amb el Carles i que vam riure i experimentar una nova manera de fer televisió, mesos més tard li encarregaven directament des de | …

Efectes Secundaris

D’aquest talk show vaig ser responsable de la realització dels vídeos i gags externs del programa: falses connexions, notícies, videoclips, seqüències dramàtiques còmiques, …; tot un repte televisiu de què en vaig gaudir tota una temporada.

El Capità Enciam

L’any 1994 vaig realitzar la sèrie El Capità Enciam produïda per Sargantana Voladora per a Televisió de Catalunya. Un superheroi (Pep Parés) apareix màgicament quan el destraler Blay Brossa (Claret Papiol) comet alguna errada ecològica. La sèrie d’humor dissenyada en episodis curts de 5 minuts parodiant els còmics de superherois va tenir un gran èxit d’audiència i va ser famós el lema: “els petits canvis són poderosos”.