Freixenet

 

No tinc suficients paraules d’agraïment a la Karin i en Leopoldo per l’oportunitat que em van oferir: treballar al seu costat durant 9 anys en l’elaboració i realització de les campanyes de Freixenet. Van ser 9 espots, cadascun d’ells amb les seves peculiaritats: grans artistes, amb l’esperit de les bombolles que en Leopoldo es va inventar als anys seixanta, d’una durada d’emissió insòlita, amb l’aire d’espectacle i esperit nadalenc. La meva tasca va ser estar al costat del Leopoldo i la Karin ajudant-los des de la creació, elaboració, rodatge i, fins i tot, tota la post-producció fins la presentació del resultat final a la premsa en un lloc emblemàtic del món.

Vaig poder treballar amb artistes de talla internacional tant del cinema, la dança o la música com Aïnoa Arteta, Alejandro Sanz, Maribel Verdú, Montserrat Caballé, Estrella Morente, Ingrid Rubio, Lorena Bernal, Tamara Rojo, Joaquín de Luz, Carlos Núñez, Ketama, Lorin Maazel, Penélope Cruz, Pilar Lopez de Ayala, Paz vega, Pierce Brosnan, Nieves Álvarez, Demi Moore, Gabino Diego, Gwyneth Paltrow i Angel Corella.

Tot un luxe i experiència que m’ha servit la resta de la meva vida professional i de la que en guardo un molt bons records dels moments viscuts que vam compartir amb la Karen i en Leopoldo.

 

Videos relacionados

Personas relacionadas con este trabajo (orden alfabético)