Lo Puedo Conseguir – Camila Vargas

31 maig 2012

 

Aquest és el primer videoclip d’CHANCE, una cantautora de 18 anys i un grau de discapacitat de l’72%, a causa d’un doble trasplantament de pulmó, una operació de columna vertebral i diversos problemes de ronyó.

El 4 de desembre de 2013 es va presentar el seu primer Ep: “Ho puc aconseguir”, el tret de sortida de l’Projecte CHANCE, liderat per l’alpinista i emprenedor Albert Bosch, la cantant Mònica Sans i el productor i guitarrista Luis Morate.

Patrocinat per la Fundació Grup SIFU, darrere de el projecte hi ha tot un grup de persones que han participat en un crowdfunding, impregnats per la il·lusió i les ganes de viure de CHANCE.

Desafortunadament, ens va deixar el 15 de juliol de 2017, es va anar feliç per haver aconseguit els seus somnis i deixant-nos el seu bon humor i la idea que val la pena lluitar per la vida i pels teus somnis.

Va ser un plaer conèixer-te i compartir els teus somnis, em vas fer molt feliç en aquest treball veient la teva capacitat de lluita i energia positiva. Camil·la, canta i sigues feliç allà on vagis. Descansa en pau.

 

Videos relacionados

Personas relacionadas con este trabajo (orden alfabético)