Joan Riedweg Pérez

Director de cinema – Realitzador de TV – Professor associat de l’UAB

Nascut a Granada, ha treballat en el món audiovisual més de 40 anys en gairebé totes les àrees de preproducció, producció i postproducció, entre les tasques més importants cal destacar les de direcció, realització, director de fotografia, postproducció digital i efectes especials digitals. Ha dirigit i realitzat pel·lícules, programes de televisió, videoclips musicals, spots publicitaris, documentals i vídeos virals. Ha codirigit, juntament amb Abel Folk, dos llargmetratges de ficció (Xtrems i Desclassificats) i ha realitzat més de 150 videoclips dels artistes més importants del país entre els quals destaquen Estopa, Manolo García, Joaquín Sabina, Antonio Orozco, Carlos Núñez, Joan Manuel Serrat, Andrés Calamaro, Niña Pastori, El Barrio, La Oreja de Van Gogh entre d’altres.

Ha estat responsable de la realització i la postproducció dels espots de Freixenet dirigits per Leopoldo Pomés i interpretats per Pierce Brosnan, Demi Moore, Wined Paltrow, Penélope Cruz, Alejandro Sanz, Pilar López de Ayala…

Darrerament ha col·laborat amb les companyies de teatre Dagoll-Dagom i La Cubana realitzant les campanyes de promoció així com la realització de programes de televisió de les seves produccions.

Pioner en la tecnologia digital (primer vídeo clip rodat a Espanya en format HD 1.080 amb Vicente Amigo, així com el primer vídeo clip rodat en 3Ds) i a l’avantguarda dels avanços tecnològics per experimentar i aplicar-los en les produccions que es presenten, tot això l’ha portat a fer conferències i cursos arreu per explicar a professionals i alumnat les meves experiències i coneixements.

És professor associat de l’UAB del Grau Publicitat, relacions públiques i comunicació audiovisual en les assignatures Realització Audiovisual Publicitària i Llenguatges comunicatius escrits i audiovisuals.

Expedient acadèmic i cursos d’especialització tècnica

Tècnic sup.       Institut de RTVE – Sant Ignasi juny del 1981

Tècnic superior de Realització de programes de TV

Batxiller sup    Filial 5 Jesuites d’Hostrafranchs        juny de 1978

                           COU i selectivitat         

Digital comp    Quantel Company UK   juliol de 1986

                           Curs de manipulació digital de “Harry” primer compositor

i sistema d’edició no-linear i manipulació amb Paintbox

                           Tècnic especialista en alta postproducció, primer editor en

                           aquest sistema del país.

Creació 3D       Cubicom software a New York   gener de 1986

Curs de manipulació del software Cubicom per la creació de figures tridimensionals per ordinador.

Digital 3D         Tècniques de postproducció 3D a LA                                                      juliol de 1987

Aplicació de les tècniques d’animació per ordinador amb John Lasseter

RTL                   Estatge d’1 mes als estudis de TV de Luxemburg                   

Aprenentatge de les tècniques de realització des de control de realització amb equips 1 polzada

Experiència laboral

Ha treballat a diverses empreses pioneres del vídeo analògic com Alfa Vídeo (1981-1985) i Zoom Televisió (1985-1988). Des de l’any 1988 treballa pel seu compte amb la seva pròpia productora Riedweg produccions realitzant tot tipus de treballs audiovisuals per empreses i institucions com: La Generalitat, Televisió de Catalunya, FGC, Walter & Thomson, Tandem, Studio Pomés, Videocomunicación,  Sargantana Voladora, La Cubana, Dagoll Dagom, Annexa, Sony music, BMG music, Victor Entertaiment Japan, entre moltes altres. També, des de l’any 2006 i amb l’actor Abel Folk, comparteixen creacions pròpies creant la productora Animals Films Folk & Riedweg produccions audiovisuals.

Destaquem alguns dels treballs més rellevants de la seva carrera professional.

Cinema – Ficció

La ficció al límit, buscant nous llenguatges i formes d’expressió audiovisual per sorprendre i commoure l’espectador.

El Crédito / El Crèdit (tv movies)  2019

Co-direcció (juntament amb Abel Folk) de l’adaptació a pel·lícula de televisió de l’èxit teatral de Jordi Galceran representada a 11 països i traduïda a 5 idiomes. Interpretada per Carlos Hipólito i Jordi Bosch en el paper de Gregori en la versió espanyola y catalana respectivament i Pere Ponce en el paper d’Antoni en les dues versions.

Produïda per Radiotelevisión Española, Televisió de Catalunya i Focus Audiovisual.

Sinopsi: En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no us ho concedeixen et tornes a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix … Però potser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Potser avui miraràs al director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. Res violent, per Déu, això no, però avui, si el senyor director no deixa anar la pasta, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.

Desclassificats (tv movie)                   2012

Co-direcció (juntament amb Abel Folk) de l’adaptació a pel·lícula per a televisió de l’obra de teatre de Pere Riera representada amb gran èxit al la Villarroel l’any 2011. Interpretada per Emma Vilarasau, Antoni Sevilla i Abel Folk.

Produïda per Focus Audiovisuals, Televisió de Catalunya i Animals Films Riedweg&Folk produccions.

Sinopsi: Una prestigiosa periodista (Emma Vilarasau) s’enfronta al repte més important de la seva carrera: el President del Govern (Toni Sevilla) s’ha vist presumptament implicat en un afer aberrant i ella l’ha d’entrevistar per descobrir la veritat. Però l’astut Secretari de Premsa del President (Abel Folk) no li ho posarà fàcil. Minuts abans de l’entrevista, la protagonista es veurà sotmesa a un maquiavèl·lic joc d’equívocs i paranys que la faran dubtar dels seus principis ètics i professionals. La veritat? És el que ella busca. Però potser al final de l’obra descobrirà una veritat inesperada. No pas sobre el President, sinó sobre si mateixa.

 • Premiada al Wordfest Houston International Film Festival
  • Menció especial del jurat
  • Millor actriu Emma Vilarasau
  • Millor direcció artística Josep Massaguer
  • Millor muntatge Joan Riedweg
 • Nominada als Premis Gaudí
  • Millor Pel·lícula per a Televisió

Xtrems (pel·lícula)                                   2009

Co-direcció (juntament amb Abel Folk). El món de les addiccions portada al límit de la narrativa audiovisual, treball en working-progress on es barreja el documental i la ficció. La pel·lícula mostra com testimonis reals expliquen als actors com han d’interpretar les seves vides i el per què de cadascuna de les escenes.

Produïda per Animals Films Riedweg&Folk produccions i Televisió de Catalunya.

Sinopsi: És una pel·lícula basada en fets reals, en què la ficció es posa al servei de la realitat per mostrar-nos l’infern d’unes vides que han quedat estroncades. Un nodrit grup d’actors encarnen personatges reals amb diferents addiccions com a nexe comú, els quals també apareixen en el llargmetratge orientant els intèrprets i parlant sobre les seves experiències. Històries plenes d’humanitat, d’errors, de conflictes i de confessions que obliguen a reflexionar.

 • 11 nominacions als Premis Gaudí
  • Millor Director | Millor Guió | Millor Protagonista Femenina | Millor Direcció de Producció | Millor Muntatge | Millor Música Original | Millor Fotografia | Millor Vestuari | Millor So | Millors Efectes Especials – Digitals
 • Seleccionada a Input la televisió pública de qualitat a Sidney
 • Seleccionada a Seminci 2019 “punto de encuentro”
 • Menció especial del jurat 6ª edició Festival Inquiet.
 • Seleccionada 33 Cairo International Film Festival.
 • Seleccionada London Spanish Film Festival.
 • Seleccionada Tapis Rouge Quebec
 • Seleccionada Made in Catalonia Melbourne
 • Seleccionada Catalan movies & Awars in Hollywood.

Gaudí-Güell, un projecte comú (curtmetratge)                                            2002

Direcció. Produïda per a la commemoració de l’Any Gaudí 2002, forma part de l’exposició “la vida a palau” i en la actualitat encara es pot veure en la visita del Palau Güell de Barcelona. El curtmetratge de 20 minuts de durada ajuda a conèixer la relació que tenien l’arquitecte amb el seu mecenes, Ramón Madaula i Abel Folk interpreten Gaudí i Güell respectivament.

Produïda per Riedweg produccions.

Trànsfers (curtmetratge)                      2006

Curtmetratge realitzat en 72 hores en el marc del festival DiBa Xpress va ser el guanyador del 1er premi.

Produït per Riedweg produccions.

Televisió

Obres de teatre adaptades per a televisió, també ficció, programes ecològics i d’aventures, sèries esportives, mini sèries d’humor, documentals.

Selecció dels treballs més destacats.

Adossats (tv)                                            2019

Realització per a televisió de l’obra de teatre de Ramón Madaula representada al Teatre Romea la tardor i hivern del 2018. Emesa per TV3 el 20 d’abril del 2019 amb gran èxit d’audiència.

Produïda per Focus Audiovisuals i Televisió de Catalunya.

El fantasma de Canterville (tv)      2018

Realització per a televisió de l’adaptació de l’obra d’Oscar Wilde interpretada per Joan Pera i representada a Catalunya durant la temporada 2017/18 amb gran afluència d’espectadors. Emesa per TV3 el 25 de desembre del 2018 amb gran èxit d’audiència.

Produïda per Focus Audiovisuals i Televisió de Catalunya.

Gente bien, el musical. La Cubana (tv)                                                                      2017

Realització per a televisió del musical de la companyia La Cubana representada amb gran afluència d’espectadors al Teatre Coliseum l’estiu i la tardor del 2017. Emesa per TV3 el 25 de desembre del 2017 amb gran èxit d’audiència.

Produïda per La Cubana.

Els meus set cims, un camí per superar el càncer (documental)                          2013

Direcció del documental sobre el tercer català que ha assolit els cims més alts de cada continent, aconseguint ser l’home de més edat d’Espanya (66 anys) que ha fet l’Everest. Una història excepcional de superació del càncer a través de la muntanya i de la muntanya a través de la malaltia.

Produït per Riedweg produccions.

2.304.400 passes (documental)               2012

Expedició en solitari de l’aventurer Albert Bosch a l’Antàrtida commemorant el centenari de l’arribada del primer expedicionari al Pol Sud, el Noruec Amunsen.

Produït per Riedweg produccions.

Catalunya Aixeca el Teló (Espectacle emès en directe)                                          2011

Direcció de la presentació de la temporada teatral retransmès en directe per TV3 des del Teatre Nacional de Catalunya. Presentat pel Mag Lari i Mònica Pérez, en 40 minuts trepidants passem per un mapping, seguit d’un lipdub en pla seqüència amb la col·laboració de més de 400 actors que recorren els interiors desconeguts del teatre, i finalitzant amb una flashmov com a colofó on hi col·laborà tot el públic assistent.

Produït per Annexa i Televisió de Catalunya.

Pirena, la ruta blanca del Pirineu (sèrie de natura)            del 1994 fins al 2010

Realització anual durant 15 dies dels programes de televisió per a TV3 i TV2 més la difusió de les imatges arreu del món de la cursa de trineus arrossegat per gossos que travessava el Pirineu d’oest a est. També es confeccionava un documental resum dels quinze dies de cursa i que s’emetia per diverses cadenes.

Produïts per Riedweg produccions.

Objectiu Pastorets, el càsting diví (Concurs TV)                            nadal del 2008

Codirecció amb Abel Folk. Programa concurs on 60 aspirants escollits entre 600 actors amateurs aprenen interpretació i cant de figures del món de l’espectacle de Catalunya. Competeixen entre ells per guanyar-se un paper a “Els Pastorets del segle XXI”

Animals Films Riedweg&Folk produccions

Free-Style Copa Burn (sèrie esportiva)                                                  del 2006 al 2007

Realització de la competició de salts Free-Style executat pels millors saltadors de moto en aquesta especialitat. Programes realitzat amb una sensació de directe amb comentaris divertits i dirigits al públic general i especialment jove.

Produïts per Riedweg produccions.

Aïnarà, la ruta dels monestirs (sèrie documental)                           del 2004 al 2005

Els programes segueixen la cursa de cavalls que recorren tot Catalunya per rutes històriques. Una mescla de competició, història, cultura, música i natura. Presentada i dirigida per l’actor Pep Parés.

Produïda per Riedweg produccions.

Sant Nicolau Pistoler (sèrie de ficció de  13 capítols)                                                  1994

Realització per a televisió de l’adaptació de les narracions del programa “pasta gansa” de Catalunya Ràdio. Curts surrealistes de 5 minuts que narraven en format humorístic els successos d’un ex mosso d’esquadra convertit en predicador que ha vist la llum i vol que regni el bé a la terra i el segueixen uns divertits i maldestres apòstols.

Sèrie d’humor dirigida per Miquel Calçada (Mikimoto) i emesa en el seu programa talk-show Persones Humanes.

Produïda per Sargantana Voladora.

Les aventures del Capità Enciam (sèrie 70 capítols)                                                  1992

Realització de la sèrie d’humor de conscienciació ecològica dirigida a tots els públics, especialment els nens, que va tenir una molt bona repercussió i molta acceptació d’audiència. Dirigida per Miquel Calçada (Mikimoto) i emesa per TV3.

Produïda per Sargantana Voladora.

Videoclips i concerts

Realització de videoclips musicals per a la promoció d’artistes i àlbums discogràfics així com la gravació de concerts en directe i confecció de dvd/bluray. Ha treballat amb molts artistes del nostre país alguns d’ells des dels inicis de les seves carreres fins al salt a la fama. Destaquem els més rellevants dels més de 150 videoclips realitzats.

Manolo García                           1999 / 2017

Videoclips: Caminaré | Mejor Sentir (Lyric video) | Giro Teatral | Tempus fugit | Sombra de la sombra de mi sombrero | Sabrás que andar es un sencillo vaivén | No estés triste | Saldremos a la lluvia | Ave de paso | Niña Candela | Solo Amar | Ardió mi memoria | Para que no se duerman mis sentidos | Prendí la flor | Nunca el tiempo es perdido.

 • Niña candela – Seleccionat a la mostra In-Vídeo de Milà                             2009

Concerts/dvd: Saldremos a la lluvia | Para que no se duerman los sentidos | Niña candela | Directos y sirocos.

Antonio Orozco                         2001 – 2011

Videoclips: me das | Te esperaré | Rarezas                       

Concerts/dvd: X diez, realització en directe des del Liceu de Barcelona                                                   2011

Dels 10 anys de trajectòria.

Joan Manuel Serrat                             2010

Videoclip: Hijo de la luz y de la sombra.

Pasión Vega                                              2009

Videoclip: Gracias a la vida

Pastora                                                      2008

Videoclip: Me tienes contenta    

 • Primer videoclip espanyol gravat en format 3Ds

Niña Pastori                                 2000 – 2007

Videoclip: Cai | Tu dime

Estopa                                             1999 / 2004

Videoclips: La Primavera | Lunes | Nasio pa la alegría | Vino tinto | Partiendo la pana | Cacho a cacho | Tu calorro | Como Camarón | Me falta el aliento | La raja de tu falda | Suma y sigue.

 • Cacho a Cacho – Premi de la Música 5ª edició al millor videoclip                       2001

Andrés Calamaro                                  2004

Videoclip: Veneno en la piel.      

El Barrio                                      1999 – 2004

Videoclips: Querida enemiga | Trucos | Quiéreme | Ángel malherido | Tormento | La fuente del deseo

Concerts/dvd: El Barrio en concierto – Palacio Vista Alegre | El Barrio – Palau de la música

DJ Bobo                                                      2003

Videoclip: Chihuahua                 

Melón Diesel                                           2003

Videoclips: It’s only you | Niña del sur | Can I follow? |  Al otro lado | All that you want | Náufrago en el peñón | What’s gonna be | Tal vez.

La Oreja de Van Gogh                          2003

Concerts/dvd: La Oreja de Van Gogh en concierto,

 • DVD rècord de vendes de la història de la música espanyola.

Kaori Muraji                                           2003

Concerts/dvd: Contrastes, homenaje al maestro Rodrigo

 • DVD/bluray rècord de vendes de música clàssica al Japó.

María Jiménez                                         2002

Videoclip: El diario no hablaba de ti.                                           

Víctor Manuel                                       2001

Videoclip: Nada nuevo bajo el sol                                              

Carlos Núñez                                          2000

Videoclips: El pozo de Arán | Nana de lluvia | A irmandad das estrelas                                       

Concerts: Carlos Núñez & Amigos

Vicente Amigo                                        2000

Videoclip: Tres notas para decir te quiero

 • Primer videoclip en Espanya gravat en el format CineAlta

Joaquin Sabina                                        1999

Videoclips: Nos sobran los motivos | Ruido | Dieguitos y Mafaldas                                     

Concerts: Gravació de la gira de 19 días y 500 noches.

José el Francés                                       1999

Videoclip: Camino de ningún lugar | Ya se va | Ya no quiero tu querer                                         

 

Publicitat i accions virals

Realització d’anuncis de productes i treballs per a la difusió i promoció per les xarxes d’espectacles i obres de teatre. Mostrem les feines mes rellevants.

La Cubana                                     2012 – 2019

Promoció per les xarxes amb vídeos creatius gravats amb la companyia, anuncis per a la televisió i gravació dels preparatius dels seus espectacles.

 • Adiós Arturo                                     2019
  • Espectacle en gira per Espanya, creació d’anuncis per a televisió i clips d’humor per la seva difusió per les xarxes socials.
 • Maaaambo                                      2018
  • Espectacle per l’Auditori amb la Banda Municipal de Barcelona dissenyat per La Cubana dirigit als nens, un viatge per la història de la música de Sud-Amèrica. Gravació i creació de clips per a la promoció per les xarxes socials.
 • Gente bien, el musical.                     2017
  • Creació de continguts d’humor, clips, anuncis, gifs animats i accions al carrer amb els actors infiltrats per promocionar el musical de La Cubana.
 • Campanades de boda                    2012
  • Videoclip de promoció viral “Queda’t a Barcelona” amb totes vestides de núvies pels espais més emblemàtics de la ciutat.

Dagoll-Dagom                            2014 – 2016

Promoció per les xarxes amb la realització d’accions al carrer per a la difusió dels espectacles de la companyia.

 • Scaramouche                                   2016
  • Acció viral al centre comercial Arenas amb especialistes espadatxins i tota la companyia generant una situació de desconcert en el centre comercial i batalla inclosa amb final espectacular interpretat per tots els personatges del musical.
 • Mar i cel                                        2014
  • Acció viral al centre comercial Arenas amb tota la companyia (orquestra inclosa) interpretant els seus personatges per sorpresa entre clients i vianants.  

Catalunya aixeca el Teló     2013 – 2014

Clips musicals interpretats per totes les companyies de la temporada amb els actors més rellevants promocionant el teatre català.

 • Fes-la Brillant (adaptació del musical La Vida de Brian)
  • Temporada 2013/14 amb la intervenció de més de 250 actors.
 • Nit d’estrena (Obertura del musical Kissme, Kate)
  • Temporada 2013/13

Freixenet                                      1998 – 2006

Campanyes dirigides per Leopoldo Pomes en les que realitzava i dirigia tota la postproducció assessorant-lo amb les tecnologies digitals d’última generació. Ha realitzat 8 anuncis de Freixenet.

 • Alejandro Sanz, Ainoa Arteta, Laura Ponte
 • Moltserrat Caballé, Carlos Núñez, Ketama, Tamara Rojo i Joaquin de Luz.
 • Lorin Maazel i les bombolles Freixenet seleccionades en un càsting realitzat per totes les comunitats per trobar les millors ballarines que actuaran a l’anunci.
 • Pilar Lopez de Ayala
 • Penélope Cruz
 • Paz Vega
 • Demi Moore i Gabino Diego.
 • Gwyneth Paltrow i Ángel Corella.

Wolksvagen wolf interactivo        1989

 • Sol de oro d’anuncis de cotxes al Festival Publicitario de Sant Sebastián

Experiència docent

Ha donat cursos, màsters, conferències en diversos centres i universitats i ha participat en tribunals d’avaluació de TFG.

UAB, Universitat Autònoma de Barcelona curs 2018/ 2019

Professor associat, Grau Publicitat, relacions públiques i comunicació audiovisual.

 • Realització Audiovisual Publicitària, pràctiques de tres grups de 3er: Treballem el disseny i elaboració d’una campanya publicitària d’un producte o temàtica d’elecció lliure. Realització en directe d’una tele-tenda, realització d’un anunci de 20 i 10 segons, decàleg de campanya i memòria de final de projecte.
 • Llenguatges comunicatius escrits i audiovisuals, pràctiques de primer curs on treballem la identificació dels elements del llenguatge audiovisual: imatges i so, redacció de textos audiovisuals i digitals i la creació de productes audiovisuals amb la producció i postproducció de diverses peces.

Universitat de Girona                                              2017

Seminari: El cinema i les emocions, anàlisi de Xtrems, Postgrau en psicologia.

 • Com es treballen les emocions en el cinema i, en el cas de la pel·lícula Xtrems que tracta les addiccions a substàncies estupefaents, de quina manera es va treballar el guió i construir la pel·lícula per transmetre-les.

UPF Universitat Pompeu Fabra                            2017

Seminari: La realització digital, grau de comunicació audiovisual.

 • Formats, noves càmeres, sistemes de postproducció… com aconseguir treure el màxim partit en una producció amb pocs recursos.

Blanquerna Facultat de  Comunicació   maig de 2014 fins juny de 2017

Tribunal d’avaluació de projectes de final de carrera, Grau de cinema i televisió.

 • Revisió i avaluació de projectes cinematogràfics de final de carrera els cursos 2013/14, 2014/15 i 2015/16.

Universitat Abad Oliba Barcelona                         2013

Seminari de cinema i postproducció, grau comunicació digital i mitjans interactius.

 • La postproducció digital i el workflow de treball en una pel·lícula digital.

Blanquerna – Universitat Ramón Llull                 2012

Xtrems i les addiccions, grau en psicologia

 • Projecció de la pel·lícula i conferència explicant el comportament d’un addicte a través de les diverses escenes del film.

Col·legit professional de l’audiovisual

Seminari: “El videoclip, com sortir victoriós d’una carrera d’obstacles”                                                   2012

 • A traves dels videoclips més destacats realitzats, s’expliquen amb detall com i per què s’ha arribat a aquell resultat: la idea inicial, la relació amb els artistes, discogràfiques, la gestió del rodatge i resultat final amb dades de la repercussió obtinguda.

Jornades professionals HD-Help de Saragossa

UPC Universitat Politècnica de Catalunya           2007

Màster de postgrau aplicació del 3D en el món professional.

 • 5 professionals de 5 sector ben diferents expliquen a l’alumnat com s’aplica la tecnologia 3D en les diverses professions, evidentment, la temàtica que em corresponia era parlar dels efectes especials en la postproducció, aplicacions i abaratiment dels pressupostos gràcies a les tècniques digitals..

Conferència: “L’alta definició versus cinema”     2002

 • Una comparativa de les qualitats de projecció obtingudes amb còpies estàndard de 35mm digitalitzades i les mateixes imatges capturades amb càmeres d’alta definició d’última generació. Al final de la conferència es va dir que, veient els resultats, el cel·luloide tenia els seus dies comptats.

Premis, nominacions i mencions especials

Premis i nominacions obtinguts pels diferents treballs realitzats.

Desclassificats       

 • Premis Gaudí                                       2013
  • Nominada a Millor Pel·lícula per a Televisió
 • Worldfest Houston International Film Festival                                                 2013
  • Premi especial del Jurat per la narrativa a Desclassificats.
  • Gold Remi a Emma Vilarasau a la millor actriu.
  • Gold Remi a Josep Massaguer a la millor direcció artística.
  • Gold Remi a Joan Riedweg al millor muntatge.

Xtrems         

 • Input Sydney (la televisió pública de qualitat)                                                2013
 • 11 nominacions als Premis Gaudí    2010
  • Millor Pel·lícula en llengua catalana
  • Millor direcció
  • Millor guió
  • Millor protagonista femenina
  • Millor direcció de producció
  • Millor muntatge
  • Millor música original
  • Millor fotografia
  • Millor vestuari
  • Millor so
  • Millors efectes especials digitals
 • Festival Inquiet dels països valencians
  • Menció especial del jurat                 2009

Objectiu Pastorets  

 • Premi Arlequí per la promoció del teatre.

                                                                  2009

Transfer        

 • 1er premi DiBa Express del festival Digital de Barcelona.                              2006

Premio Eduardo Gimeno Correas         2002

 • Per la seva trajectòria professional i treball d’investigació en l’alta definició, lliurat en les jornades professionals HD-Help de vídeo a Saragossa.                                                                                                         

Cacho a cacho                                        2000

 • Premio de la Música al millor vídeo musical de l’any per la realització del videoclip “Cacho a chacho” del grup Estopa atorgat per l’SGAE i l’Acadèmia de la Música Espanyola.

Golf Interactivo                                  1995

 • Sol de oro al millor anunci de cotxes al Festival de Cine Publicitari de Sant Sebastián

Sólo Moto, no estás sólo.                1994

 • Millor campanya publicitària ARI Associació de Revistes d’Informació.

Belchite Southbronx                         1987

 • Premi de la Generalitat de Catalunya a la millor postproducció.

Quadres d’una exposició, homenatge a Picasso                                                    1987

 • Premi a la creativitat a l’Industrial Film & Video Festival Illinois USA.

Sony Black Triniton                           1986

 • Premi a la creativitat a l’Industrial Film & Video Festival Illinois USA.

Idiomes

Català: Idioma natiu. Comprensió auditiva nivell alt, oral nivell alt, comprensió escrita i escriptura nivell alt.

Castellà: Comprensió auditiva nivell alt, oral nivell alt, comprensió escrita i escriptura nivell alt.

Francès: Comprensió auditiva nivell mig, oral nivell bàsic, comprensió escrita i escriptura nivell mig.

Anglès: Comprensió auditiva (llenguatge tècnic del món de la imatge i so) nivell bàsic, oral nivell principiant, comprensió escrita i  escriptura nivell bàsic.