Què trobaràs aquí

En aquesta web trobaràs tota mena d’informació per aprendre a fer realització audiovisual des de la meva òptica, amb la meva manera de fer i sota l’experiència que he adquirit al llarg de tants anys de treballs de tota mena. Vull ensenyar-vos la base teòrica, els trucs que utilitzo, quines són les bases que fan falta a l’hora de realitzar un videoclip, o un concert en directe, o un directe per les xarxes, o un curtmetratge, o una pel·lícula, o un programa de televisió… He realitzat tota mena de treballs i de tots ells us passaré l’experiència assolida.

També trobareu informació i aprenentatge dels diferents softwares amb els que he treballat i fet la majoria de les meves feines. Us parlaré de les avantatges o inconvenients de cadascuns d’ells, alguns de pagaments i d’altres programaris lliures amb els que pots treure-li profit, com per exemple com fer un guió, un storyboard, una planificació, una edició, una mescla de so, etcètera.

També en un futur podreu assistir a cursos, entrevistes amb professionals de primera línia, que ens explicaran les seves experiències, consells sobre tipus de material, de la qualitat de diverses càmeres i quines són les més recomanables segons el tipus de treball que aneu a fer.

Si vols realitzar i aprendre inscriu-te en aquest blog i aniràs rebent valuosa informació sobre tot tipus de material sobre món audiovisual.

Benvinguda, benvingut a la meva cuina. Entra i veuràs fins on pots arribar.

Impactes: 16

Aquesta web utilitzem galetes pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó acceptar, acceptes l\\\\\\\'ús d\\\\\\\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar i més informació
Privacitat