Aprèn en 30 minuts DaVinci Resolve

En aquest video us donaré les nocions més bàsiques per començar a treballar amb DaVinci Resolve 17 en la versió totalment gratuïta. Descarregarem el programa, l’instal·larem i us donaré quins són els requisits mínims per poder treballar. Farem un curt muntatge amb diferents vídeos, posarem un rètol, farem una incrustació per luminància, una altra per croma. Corregirem el color de tot el vídeo, treballarem la mescla gravant una petita locució, i l’exportarem en el format de YouTube per poder-lo tenir en les xarxes. Espero que us agradi.

Us passo un fitxer .txt amb la meva configuració de teclat per tal que us la pugueu instal·lar en el vostre programari. En el menú de teclat trobareu la manera d’importar-lo, us ho explico al vídeo en el minut 3:30. És fàcil i no és destructiu, podeu sempre tornar enrere amb les altres configuracions.

00:00 – Presentació
00:26 – Instal·lació del DaVinci Resolve
02:51 – Configuració molt bàsica
04:30 – Interfície DaVinci Resolve
06:23 – Importació dels materials
09:21 – Edició
17:23 – Incrustació d’una imatge per intensitat de llum
20:56 – Insertar musiques i efectes al muntatge
25:07 – Posar un rètol
26:46 – Fer una clau de croma
28:36 – Moviment amb fotogrames clau
30:53 – Correcció del color (molt bàsic)
35:11 – apartat de so
39:20 – Entrega/exportació
41:14 – Cloenda

Hits: 139

2 comentaris a “Aprèn en 30 minuts DaVinci Resolve”

  1. Hola Joan. M’ha agradat molt la teva explicació. Jo estic en una escola i als alumnes de 4art d’ESO els anirà molt bé i seguirem la teva web!!!una abraçada. Elena

    Respon

Deixa un comentari

Ver más

  • Responsable: Joan Riedweg.
  • Finalitat:  Moderar els comentaris.
  • Legitimació:  Per consentiment de l'interessat
  • Destinataris i encarregats del tractament:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contractat els serveis d'allotjament web a cdmon que actua com a encarregat de tractament.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquesta web utilitzem galetes pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó acceptar, acceptes l\\\\\\\'ús d\\\\\\\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar i més informació
Privacitat