El santuari de les vaques en el rodatge de XTREMS

Els animals en un rodatge sempre porten sorpreses inesperades. Voleu saber què ens va passar al rodatge de la pel·lícula Xtrems amb unes curioses vaques? Doncs aquí ho esbrinaràs.

Durant el rodatge de Xtrems, la nostra primera pel·lícula, vam tenir un parell de dies de rodatge a una granja de vaques, tot una excursió a prop de Guissona a una alqueria plena de vaques que simulava la casa d’un dels personatges. Teníem unes quantes escenes al costat de les vaques, que per això vam anar, i la gran sorpresa la vam tenir quan Pol Turrents, el nostre director de foto, va decidir col·locar un reflector amb un trípode dins de l’estable.

Què va passar? Doncs una mica inaudit, totes les vaques, absolutament totes es van posar al voltant de l’estendard i van començar a mugir a l’uníson com fent una cerimònia mística idolatrant el tòtem que acabàvem de plantar, allò era el més semblant a la famosa escena de 2001 una odissea de l’espai de Stanley Kubric, però en comptes de mones eren vaques, o potser era un homenatge al famós director ja que Pol té una imatge molt semblant al famós director. El cas és que ens vam quedar sense vaques de figuració i, encara pitjor, era impossible rodar amb so directe. En treure el trípode amb reflector van empitjorar encara més les coses ja que les vaques van anar darrere de l’elèctric i van quedar totes en direcció contrària a l’orientació del plano que teníem preparat fer.

Canvi de plans, vam anar a rodar a una altra localització en espera que els pobres animals es tranquil·litzessin i gràcies a l’agilitat creativa de Pol vam rodar sense llum perquè la nostra “figuració” es posessin tranquil·les davant dels nostres actors i càmeres.

Hits: 14

Deixa un comentari

Ver más

  • Responsable: Joan Riedweg.
  • Finalitat:  Moderar els comentaris.
  • Legitimació:  Per consentiment de l'interessat
  • Destinataris i encarregats del tractament:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contractat els serveis d'allotjament web a cdmon que actua com a encarregat de tractament.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquesta web utilitzem galetes pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó acceptar, acceptes l\\\\\\\'ús d\\\\\\\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar i més informació
Privacitat