Qui soc?

Joan Riedweg, realitzador de tv i director de cinema. Porto més de 40 anys dedicant-me a la comunicació fent tota mena de productes audiovisuals com documentals, programes de natura, esportius, videoclips, concerts musicals, obres de teatre per a televisió, publicitat i tot un etcètera dins d’aquesta professió.  Hem codirigit juntament amb l’actor l’Abel Folk tres llargmetratges: Xtrems, Desclassificats i El Crèdit/El Crédito, tots tres de temàtiques molt diverses i cadascun d’estils ben diferents i us parlaré en aquesta web/bloc/cursos/curiositats com he arribat a fer les diferents feines. He decidit ensenyar-vos la meva cuina, oi que quan tasteu un plat exquisit us encantaria poder veure com ho ha fet el chef del restaurant, doncs això és el que faré aquí, us explicaré com s’han realitzat les escenes, algunes seqüències, els guions, alguns videoclips mítics, curiositats de rodatges… En definitiva explicar-vos tota la meva experiència per tal que apreneu a realitzar o, si més no, per curiositat, sapigueu com hem cuinat els diferents treballs que us mostraré.

Ah, i amb els temps que vivim ho faig en català per donar el meu suport a la nostra cultura, perquè m’agrada, i perquè crec que és el que hem de fer. A més a més, amb les tecnologies que tenim al nostre abast on tothom ja pot traduir-s’ho al seu idioma amb els sistemes que hi han automàtics, doncs ens aprofitarem d’aquestes eines i de totes les que puguin venir.

Així doncs, seguiu-me i us tindré al corrent de totes les coses que passen pel meu cap. Fins aviat.

Hits: 14

Aquesta web utilitzem galetes pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó acceptar, acceptes l\\\\\\\'ús d\\\\\\\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar i més informació
Privacitat